Vereniging De Noenes
ELEKTRISCH VERVOER
Samen Slim Rijden
Slider

In Helvoirt is in 2017 een proef gestart met het gebruik van vijf BMW’s i3. Deze praktijkproef is geïnitieerd door de coöperatie Duurzame Energie Haaren (DEH), met medewerking van de Provincie Noord-Brabant. De auto’s worden ter beschikking gesteld door BMW Group Nederland.

Met het project wil de energiecoöperatie Helvoirt duurzamer maken. Bewoners kunnen de i3’s gebruiken ter vervanging van een tweede auto, voor incidenteel gebruik en als vervoer voor mensen die zelf niet kunnen of willen rijden. De proefperiode is inmiddels afgelopen en het project is nu overgedragen aan Samen Slim Rijden. 

Het bestuur van Vereniging de Noenes probeert initiatieven op het gebied van duurzaamheid zoveel mogelijk te ondersteunen. Daarom willen wij ook de mogelijkheid onderzoeken om op de Noenes een laadpaal te plaatsen zodat we als buurtschap ook mee kunnen doen met dit mooie deelauto project.

Interesse?
Heeft u hier interesse in? Vul dan het contactformulier in en laat ons weten voor hoeveel uur in de maand u hiervan gebruik zou willen maken.