Burendag 2020, doe je mee?

Op zaterdag 26 september is het weer Burendag! Vanwege het coronavirus vullen we de burendag dit jaar iets anders in. Maar niet minder leuk! We organiseren verspreid over De Noenes allerlei verschillende activiteiten. Deze keer onder de noemer “Ken je buur(t).

Van 11.00 tot 17.00 uur ben je van harte welkom op allerlei adressen in De Noenes voor leuke activiteiten of ontmoetingen. De feestcommissie gaat hiermee al aan de slag, maar we zouden het leuk vinden als er bewoners zijn die zichzelf hiervoor willen aanmelden. In principe kan alles! Om alvast een tipje van de sluier op te lichten… je kunt een sneltekenportret laten maken, luisteren naar Indianenverhalen of genieten van harp- of pianomuziek. 

Heb jij een hobby waar je wat meer over wilt vertellen of van wilt laten zien? Of vind je het leuk om een klein hapje te maken? Meld je dan aan bij de feestcommissie. 

De traditionele Heel Noenes Bakt wedstrijd ontbreekt uiteraard ook niet. Wil je je daarvoor aanmelden? Geef ook dit dan door aan de feestcommissie.

Je kunt hiervoor een mail sturen naar ingevrieling@denoenes.nl

Burendag 2019 werd  mede mogelijk gemaakt door: