Mailadres doorgeven

De vereniging streeft ernaar om één keer per kwartaal een nieuwsbrief uit te brengen. Hierin houden we onze leden op de hoogte van alles wat er speelt in ons mooie buurtschap. 

Er gebeurt veel. We gaan nu het traject in om te komen tot een nieuw bestemmingsplan. Om de week zit het bestuur van de vereniging met de wethouder van Oisterwijk aan tafel om mee te denken in het proces. Hierdoor is het wenselijk om jullie vaker op de hoogte te houden van de vorderingen. Omdat de vereniging in het proces de belangen behartigt van de leden kan het straks bijvoorbeeld ook voorkomen dat we uw mening willen peilen met een korte enquête. Daarom willen we vaker via de mail communiceren. Met ons nieuwe administratiesysteem is dit ook makkelijk te organiseren. Van veel van onze leden hebben we het emailadres beschikbaar, maar niet van iedereen. Ook merken we dat een aantal mailadressen verouderd is.

Daarnaast heeft de vereniging niet de mailadressen van niet-leden. In het traject voor het opstellen van een nieuw bestemmingsplan is het ook belangrijk dat we niet-leden kunnen bereiken. Daarom ontvangen wij ook van deze bewoners graag het mailadres. 

Let op! Het komt voor dat mailtjes van de vereniging in het spamfilter terechtkomen. Houd dit in de gaten!