Vereniging De Noenes
NOENES DOET!
Slider

Een aantal bewoners heeft het initiatief genomen om buurtondersteuning voor De Noenes op te zetten onder de naam Noenes Doet! 

U heeft bijvoorbeeld een doktersafspraak maar kunt niet zelf fietsen of autorijden. Of u vindt het fijn om een bezoekje te krijgen van een buurtgenoot. Er kan een kleine klus zijn die u niet zelf kunt doen. U zou het gezellig vinden om samen met een buurtbewoner een ommetje te maken, maar heeft geen idee wie er wil en kan meegaan. Zomaar wat voorbeelden waar Noenes Doet! wat kan betekenen. Want er zijn ook bewoners die graag klaar staan om te helpen. 

Wij gaan in ieder geval ons best doen om vraag en aanbod te matchen. Daarom zoeken wij zowel deelnemers (bewoners met een vraag) als vrijwilligers die ondersteuning kunnen bieden. Voor vrijwilligers gaan we een groepsapp aanmaken waarop de vraag van de deelnemer wordt gemeld en gekeken kan worden naar een match.

De initiatiefnemers van Noenes Doet! hopen zo snel mogelijk te kunnen starten. U kunt zich aanmelden als deelnemer of vrijwilliger bij Myriam van Vegchel,  René Muris of Hanneke van den Ouden. Vul hiervoor het contactformulier op onze website in.